MÉG MINDIG ELŐADOK, TEHÁT VAGYOK – KÖNYVBEMUTATÓ

Az első könyv, amiben saját fejezetet kaptam hamarosan bemutatásra kerül..

Aki előadói készségeit fejlesztené, vagy csak érdeklődik a nonverbális hatáskeltés iránt, az velem is találkozhat a november 27-i könyvbemutatón.

Vállalkozók, tanárok, trénerek, értékesítők és mindenki, aki szeretne hatásos előadóvá válni– ez a könyv nektek szól!Az elmélet mellett erősen gyakorlati technikákra és a fejezetekben is megjelenő feladatokra koncentrál a könyvsorozat második kötete, melynek középpontjában ismét az előadó áll. Azonban míg az első kiadvány a beszéd felépítésére, retorikai eszközökre, a lámpaláz megszelídítésére és vizuális megjelenítésre koncentrált, addig a második könyv azoknak szól, akik tisztában vannak az alapokkal és rendszeresen állnak színpadon. 

Ők a most megjelenő kötet tudásanyagával felszerelkezve immár gyönyörű metaforákkal, az előadói humor eszközeivel, üzleti történetmeséléssel és – természetesen J- a nonverbális hatáskeltés technikájával vághatnak neki az újabb felkéréseknek.

§  Hogyan válhatsz magabiztos, de laza előadóvá?

  • Mi a titka annak, hogy nevetést csalj ki bármilyen közönségből?
  • Melyek a hatáskeltés legerősebb testbeszédi eszközei?
  • Motiválni, inspirálni vágysz?

§  Az a vágyad, hogy lenyűgöző előadóként emlékezzenek rád?

Akkor itt a helyed a 2019.11.27-én megrendezésre kerülő könyvbemutatók, ahol mindkét kiadvány megvásárlása mellett mind az öt szerző rövid előadását is meghallgathatod!

További információt itt találsz: https://drprezi.hu/konyvbemutato-meg-mindig-eloadok-tehat-vagyok/?fbclid=IwAR1-BTtfzGTAzFfg2-vncZ2Q-JOsq_0q2TSw7io2A2IZL3-SFtzhP4Xt-Gw

Legfrissebb bejegyzéseim