Cicerók és Cicerinák (2019)

A múlt csütörtöki rendezvényről mindenképpen írni szerettem volna néhány sort, és nem csak azért, mert Forgács Mariann (BeSocial) olyan érzékletesen szemléltette az előadást követő kommunikáció jelentőségét.

A szervezők az emlékezetes előadás, az elhangzó – és célba is érő – üzenetek technikáit megosztó beszélők mellett az értékek közvetítésének, a színpad tiszteletének képviselőit is megszólaltatták. Ennek a törekvésnek az eredményeképpen az azonos téma nem hozott unalmas átfedéseket – éppen ellenkezőleg, szakértők és előadók egymásra építkezve, mindig az előzőek által hozott megközelítést kiegészítve osztották meg tudásukat a közönséggel, akik közül sokan másfél hét múlva az ide Internet Hungary színpadára állnak.

A nagy mesemondó (Győrffy Kinga), Humor nélkül nincs győztes beszés (DrPrezi Németh Zoltán), Út a tapsig (Szűcs László), Személyiség a színpadon (Farkas Franciska)…csak néhány azon beszédek közül, amiket igazi élmény volt végighallgatni!

Ez úton is köszönöm a szervezőknek a szíves felkérést, az előadóknak a fantasztikus/szórakoztató/közérthető/profi beszédeket, a közönségnek a nyitottságot és szívélyességet!

(Fotó: Laszlo Erhardt Photography)

Legfrissebb bejegyzéseim